foto : Anita Boerenkamp, Guido Boerenkamp en Marlina w/v Boerenkamp
Spandershoeve bestaat sinds 1972 en is het oudste Indische familie restaurant in Nederland. Spandershoeve is vaak gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard.
In 1998 is restaurant Spandershoeve in Indonesië bekroond als het beste Indonesische restaurant van Nederland. Ruim 20 jaar is deze prijs in handen dankzij de toewijding van de familie Boerenkamp en de inzet van het onvolprezen team (waarvan velen al jaren bij ons in dienst zijn). Daarnaast valt Spandershoeve nog steeds in de prijzen op het de gebied van Indonesische culinaire specialiteiten.
Na 20 jaar houdt Spandershoeve de ‘Bib Gourmand’ van Michelin nog steeds vast met het volle vertrouwen dat het zijn verloren Michelin ster terug zal verdienen.
Marlina w/v Boerenkamp is als gastvrouw dagelijks aanwezig op de werkvloer.
Spandershoeve stelt u graag voor aan Chef Henry Alexie Bloem:
President van de ‘Indonesian Chefs’ en een bekendheid op de Indonesische tv als het om koken gaat. Chef Bloem is bij Spandershoeve verantwoordelijk voor de culinaire innovatie zoals bijvoorbeeld in ons Maandmenu. Ook zijn er regelmatig specialiteitenkoks uit Indonesië bij ons aan het werk.
Dat Spandershoeve met zijn tijd mee gaat, blijkt wel uit het feit dat er duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen classics en trends.
Classics vindt u terug in de rijsttafels en andere traditionele gerechten en de trends in de wisselende menu’s en specials. Laat u verassen!
Rustiek gelegen in de bosrijke villawijk Trompenberg is Spandershoeve een must voor iedere liefhebber van de authentieke Indische keuken, die hier al ruim 53 jaar door de familie en het team met veel zorg en liefde en op originele wijze wordt bereid en geserveerd.

Mama en son