Welkom bij Restaurant Spandershoeve
Best of Dutch Gastronomy
Onderga het welkom zijn bij Spandershoeve. Spandershoeve is met 46 jaar het oudste Indonesische restaurant in Nederland. Dat al uw zintuigen gestreeld mogen worden qua sfeer, smaak en geur !
Michelin Bib Gourmand
Michelin heeft haar Bib Gourmand 2017 voor de Benelux bekend gemaakt. In het nieuwe Indisch staan 313 zaken die door Michelin bezocht en gekeurd zijn. Als enig Indonesisch restaurant is Spandershoeve aan de lijst toegevoegd, waar wij heel blij mee zijn.
De Spandershoeve

OVER ONS

separator

Spandershoeve is sinds 1972 het oudste Indisch familie restaurant in Nederland. Vanaf het begin zwaait  de inmiddels 88-jarige Anita Boerenkamp, de ”éminence grise” van de Indische keuken, daar de scepter. Zij staat nog dagelijks haar mannetje achter de potten, pannen en de wok. Vaak gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard. Dit laatste is alleen weggelegd voor haar kleinzoon Timo die reeds jaren aan haar zijde in de keuken staat en aan wie zij haar keukengeheimen toevertrouwt.
Dat Spandershoeve met zijn tijd mee gaat, blijkt wel uit het feit dat hier duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen classics en trends.
Classics vindt u terug in de rijsttafels en andere traditionele gerechten en de trends vindt u in de wisselende menu’s en specials.

Rustiek gelegen in een bosrijke villawijk is Spandershoeve een must voor iedere liefhebber van de authentieke Indische keuken, die hier al meer dan 46 jaar door de familie met veel zorg en liefde en op originele wijze wordt bereid en geserveerd.

Oma en Kleinzoon

 

swirl

CATERING

separator

De smaak van Spandershoeve kunt u ook thuis of op de zaak proeven.

Gezien de variëteit van onze keuken zijn onze medewerkers gaarne bereid om met u een combinatie van de gerechten op maat samen te stellen.

Catering vanaf 30 personen.

swirl

NIEUWS

separator
loading

CONTACT

separator

Spandershoeve
Bussumergrintweg 46
1217 BS Hilversum

T 035 621 11 30
E info@spandershoeve.nl