Welkom bij Restaurant Spandershoeve
breaking news

HEROPENING 1 JUNI & MAATREGELEN

Lieve gasten, vrienden en buren,

Vanaf 1 juni is Spandershoeve weer gedeeltelijk open, naast de huidige afhaalservice. Wij zijn heel blij dat we onze gasten weer hun Indonesische lievelingsgerechten kunnen serveren in het restaurant. In opdracht van de RIVM zijn voorlopig (helaas) nog beperkende maatregelen van kracht, waar wij op toe moeten zien.

Zittingen

Wij gaan in twee zittingen werken zodat zoveel mogelijk gasten weer kunnen genieten van onze lekkere Indische gerechten.

De eerste zitting is op reservering met aanvang tussen 17:00 uur en 17:15 uur waarbij u kunt genieten tot uiterlijk 19:00 uur.
De tweede zitting begin vanaf 19:30 uur, en u bent welkom tot sluiting. U heeft hiermee ruim voldoende de tijd om heerlijk te tafelen zonder enige druk. Wij maken u er op attent dat de laatste bestelling voor de keuken om 21:30 uur is.

Algemene voorwaarden

> Telefonische reservering via 035-62 111 30

> Wij mogen maximaal 100 mensen ontvangen, exclusief personeel.
Reservering maximaal voor 4 personen (allen dienen op hetzelfde adres te wonen)

> Iedereen zit aan een aangewezen tafel in ons restaurant of op ons terras.
Op het terras dient u onze medewerkers te informeren om naar binnen te willen (bijv. voor een toiletbezoek).

> Als u op het terras gereserveerd heeft, kunnen wij u in geval van slecht weer geen tafel binnen in het restaurant garanderen, tenzij het maximum aantal gasten binnen nog niet overschreden is.

> Houd 1,5 meter afstand.

 

Aanvullende maatregelen & opmerkingen

> Wij verzoeken u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren bij de desinfectie-pomp.

Bij voorkeur contactloos betalen (pin of creditcard).

 

Team Spandershoeve is blij u weer te mogen verwelkomen. We hopen dat onze gasten in het belang van een ieders gezondheid meewerken aan de door de overheid gestelde maatregelen.

Selamat Datang…

 

LET OP:

Op het terras hebben wij een beperk aantal plaatsen overdekt. Als u op het terras gereserveerd heeft, kunnen wij u in geval van slecht weer geen tafel binnen in het restaurant garanderen, tenzij het maximum aantal gasten binnen nog niet overschreden is.

Hierbij hopen we op uw begrip.

Best of Dutch Gastronomy
Onderga het welkom zijn bij Spandershoeve. Spandershoeve is met 47 jaar het oudste Indonesische restaurant in Nederland. Dat al uw zintuigen gestreeld mogen worden qua sfeer, smaak en geur !
Michelin Bib Gourmand
Michelin heeft haar Bib Gourmand 2020 voor de Benelux bekend gemaakt. In het nieuwe Indisch staan 133 zaken die door Michelin bezocht en gekeurd zijn. Als enig Indonesisch restaurant is Spandershoeve aan de lijst toegevoegd, waar wij heel blij mee zijn.
De Spandershoeve

OVER ONS

separator

Spandershoeve is sinds 1972 het oudste Indisch familie restaurant in Nederland. Vanaf het begin zwaait  de inmiddels 91-jarige Anita Boerenkamp, de ”éminence grise” van de Indische keuken, daar de scepter. Zij staat nog dagelijks haar mannetje achter de potten, pannen en de wok. Vaak gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard. Dit laatste is alleen weggelegd voor haar kleinzoon Timo die reeds jaren aan haar zijde in de keuken staat en aan wie zij haar keukengeheimen toevertrouwt.
Dat Spandershoeve met zijn tijd mee gaat, blijkt wel uit het feit dat hier duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen classics en trends.
Classics vindt u terug in de rijsttafels en andere traditionele gerechten en de trends vindt u in de wisselende menu’s en specials.

Rustiek gelegen in een bosrijke villawijk is Spandershoeve een must voor iedere liefhebber van de authentieke Indische keuken, die hier al meer dan 48 jaar door de familie met veel zorg en liefde en op originele wijze wordt bereid en geserveerd.

Oma en Kleinzoon

 

swirl

WIJN

separator
loading

CATERING

separator

De smaak van Spandershoeve kunt u ook thuis of op de zaak proeven.

Gezien de variëteit van onze keuken zijn onze medewerkers gaarne bereid om met u een combinatie van de gerechten op maat samen te stellen.

Catering vanaf 30 personen.

swirl

NIEUWS

separator
loading

HEROPENING 1 JUNI & MAATREGELEN

[ 26-05-2020 ]

Lieve gasten, vrienden en buren,

Vanaf 1 juni is Spandershoeve weer gedeeltelijk open, naast de huidige afhaalservice.
Wij zijn heel blij dat we onze gasten weer hun Indonesische lievelingsgerechten kunnen serveren in het restaurant.
In opdracht van de RIVM zijn voorlopig (helaas) nog beperkende maatregelen van kracht, waar wij op toe moeten zien.

swirl

CONTACT

separator

Spandershoeve
Bussumergrintweg 46
1217 BS Hilversum

T 035 621 11 30
E info@spandershoeve.nl